Välfärdskonferensen 2014

Samling för gemensamma lösningar för välfärden, jobben och klimatet 15-16 mars 2014 i Stockholm.Jordens Vänner är med som arrangör av välfärdskonferensen 2014 där bla Kajsa Ekis Ekman, Richard Warlenius, Alexandra Pascalidou mfl medverkar. Boka in datumet i kalendern! För er som inte kan närvara på plats kommer seminarierna i Z-salen att filmas och sändas live på ABF-play och i ABF-Botkyrka-Salem samt ABF Malmö.

Urholkningen av den gemensamma välfärden får allt mer absurda konsekvenser, med skolor i konkurs, nedskärningar i vård och omsorg, ökade klyftor och statliga företag som Vattenfall slösar bort miljarder på fossilbränsle-affärer istället för att satsa på en energiomställning. Nu är det dags att lyfta fram alternativen. Vi har många förslag på goda gemensamma lösningar inför ödesvalet 2014. Konferensen syftar till förbättrat samarbete mellan organisationer, nätverk och engagerade privatpersoner för en utvecklad och vitaliserad välfärd.

Vi vill gärna att din organisation eller du som privatperson deltar på konferensen för att dela med er av era erfarenheter och diskutera fortsatta samarbeten för en jämlik och hållbar välfärd.
Arrangörer: Attac, Jordens Vänner, Nordiskt folkrörelseinitiativ, Nu bryter vi tystnaden, Nätverket för Gemensam Välfärd, Verdandi, Upprop för en ny psykiatri och ABF Stockholm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top