Aktivistfonden

En bokcirkel, en seminarieserie, en film, serietidning eller demonstration - vill du anordna en aktivitet eller dra igång projekt för miljö och solidaritet? Ansök då till Jordens Vänners aktivistfond!

Som medlem i Jordens Vänner kan du söka upp till 20 000 kronor från aktivistfonden för att genomföra en aktivitet eller ett projekt som är relaterat till Jordens Vänners arbete för miljö och solidaritet. Fyll i formuläret på denna sida och ansök redan idag!

Glöm inte att spara kvitton, eventuella resebiljetter och fakturor och bifoga dessa efter genomförd aktivitet, tillsammans med en ekonomisk redovisning.

Ansökan

Du kan ansöka när som helst genom formuläret längre ner på sidan. Besluten fattas på Jordens Vänners styrelsemöte. Vid beviljan tas ett underlag fram som undertecknas av sökande och av beviljande part.

Om du inte har möjlighet att fylla i det digitala formuläret, kan du besvara frågorna på ett papper och skicka till Jordens Vänner, Box 7048, 40231 Göteborg märkt Aktivistfond.

För frågor, kontakta Charlotte Lundquist på charlotte.lundqvist@jordensvanner.se, 0727 – 23 80 42.

När du fått din ansökan beviljad och aktiviteterna sätter igång, glöm inte att spara kvitton, eventuella resebiljetter och fakturor.

Rapportering

När din ansökan beviljas kommer du också att få mallar för redovisning och rapportering. Rapportering sker senast fyra veckor efter avslutad aktivitet. Utbetalning sker efter genomförd rapportering. Om möjlighet finns, rekommenderas att så många kostnader som möjligt faktureras Jordens Vänner direkt, så slipper du göra personliga utlägg. Det finns också möjlighet att få förskott från fonden.
Jordens Vänner förbehåller sig rätten att sprida information om genomförda aktiviteter.

Ansökningsformulär

Ladda ner dokumentet med ansökningsfrågorna här.
Fyll i och skicka till info@jordensvanner.se

Cykeldemo-2013-500x375
Scroll to Top