Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Göteborg: Bli Klimatinformatör

14 september, 2019 - 16 september, 2019

Är du ung, brinner du för klimatfrågor och vill engagera andra? I så fall kan du bli klimatinformatör hos Jordens Vänner!

Helgen den 14-15 september håller Jordens Vänner en klimatinformatörsutbildning för unga från hela Sverige som vill utveckla både sitt och andra ungas engagemang för klimatet. Utbildningen syftar till att ge information om Jordens Vänner, klimatförändringar och det politiska läget inom klimatfrågan, samt grundläggande klimatkunskap och verktyg att leda en inkluderande workshop. Du behöver inga förkunskaper för att gå utbildningen, bara viljan att utbilda och engagera andra! För att bli klimatinformatör behöver du vara yngre än 32 år.

Som informatör kommer du att ingå i en grupp av informatörer som är ute och engagerar framförallt elever och unga på bland annat skolor och organisationer.

Utbildningen är gratis och sträcker sig över två heldagar på Jordens Vänners kansli i Göteborg. Reser du från andra delar av Sverige kan vi stå för resekostnaden. Du behöver inga förkunskaper för att vara med, endast viljan att utbilda och engagera andra unga. En officiell inbjudan med mer information skickas ut till alla anmälda.

Anmäl dig så snart som möjligt här

Sista anmälningsdag: 1 september 2019.

Vid frågor om utbildningen, maila: workshop@jordensvanner.se

Läs mer om informatörsverksamheten här.

Details

Start:
14 september, 2019
End:
16 september, 2019
Event Categories:
, , ,

Organizer

Jordens Vänner

Venue

Jordens Vänners Kansli
Nedre Fogelbergsgatan 4
Göteborg, 411 28 Sverige
+ Google Map
Phone:
031 -12 18 08
Scroll to Top