Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jordens Vänners Årsmöte

27 april, 2019 @ 12:00 - 15:00

Free

Årsmötet är Jordens Vänner högsta beslutande organ och där har du som representant för din lokalgrupp/region rätt att rösta om b.la vilka som ska sitta i riksstyrelsen och om föreningens kommande arbete.

I år är årsmötet en del av Den stora klimathelgen 2019 där vi kombinerar praktiskt demokratiarbete med inspirerande och konkreta workshops. Vill du vara säker på att få lunch och fika under årsmötet är det viktigt att du anmäler dig innan 15 april. Anmäl dig här:
https://goo.gl/forms/y2dJd0rbvS4ea4ir2

Alla handlingar till årsmötet kommer att skickas ut 12 april, via mail.

Rösträtt
För att ha rösträtt på årsmötet krävs att du är medlem, tillhör en lokalgrupp/region och blivit utsedd till representant av din lokalgrupp / region. Är du osäker på vilken lokalgrupp/region du tillhör, mejla medlemservice@jordensvanner.se

Du kan bli medlem på plats eller här: https://jordensvanner.se/stod-oss/bli-medlem

Motioner
Som medlem kan du även skicka in motioner till årsmötet, men glöm inte att göra det innan den 7 mars då det är sista dagen för att skicka in motioner. Skicka in din motion till: motioner@jordensvanner.se

Nominera till styrelsen
Nu är det dags att börja fundera på vem du skulle vilja nominera till Jordens Vänners styrelse inför årsmöte. Styrelsen behöver engagerade personer med olika kompetenser och erfarenheter som vill hjälpa till att utveckla och stödja. Beskriv i nomineringen vad du tror att personen i fråga skulle tillföra. Nominera gärna dig själv också! Valberedningen vill få in alla nomineringar senast måndagen den 25 mars via mejl till valberedning@jordensvanner.se.

Varmt välkomna önskar,

Jordens Vänners styrelse

Details

Date:
27 april, 2019
Time:
12:00 - 15:00
Cost:
Free
Website:
https://www.facebook.com/events/1926320300824789/?active_tab=about

Organizer

Jordens Vänner

Venue

Kvinnofolkhögskolan
Huvudentrén, Kryssdäck 1
Göteborg, Sverige
+ Google Map
View Venue Website
Scroll to Top