Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

World Ocean ACTION: Hur kan DU påverka? – Världshavens dag 2021

8 juni, 2021 @ 17:30 - 19:00

? OBS: föranmälan krävs! ?
???
Havet är i kris. Uppvärmning, försurning, föroreningar – det kan kännas hopplöst. Men du har en röst, och den behövs desperat för att vi ska kunna vända på denna destruktiva trend!
Här får du lära dig om olika organisationer och nätverk som kämpar för att skydda havet och hela vår blå planet – och vad du kan göra för att säkerställa en levande framtid under ytan. Alla kan bidra – alla behövs!
Du får även chansen att prata med representanter från de deltagande nätverken, få svar på alla dina frågor, och ta nästa steg mot ditt eget engagemang för ett levande hav.
???
Vare sig du vill bli aktiv tillsammans med en organisation, hjälpa till med enskilda kampanjer, utbilda andra i havsfrågor, eller bara lära dig mer om havets utmaningar och vad vi kan göra åt dem – välkommen!
Det här evenemanget riktar sig främst till dig mellan 15 och 25 år, men alla åldrar är välkomna att delta. Om platser blir begränsande ges förtur till unga.
VAR? Online via Zoom – länken får du via mejl
???
—> ANMÄL DIG HÄR: https://forms.gle/n2j9K7VhKmGDFyX68 <—
(No pressure – om du skulle få förhinder kan du avregistrera dig när som helst innan evenemanget börjar.)
Det här är del ett av två kopplade evenemang på Världshavens Dag 2021 – välkommen även på del två för att lära dig mer om hur vi kan skydda 30% av havet innan 2030: https://www.facebook.com/events/369841047748535/
Vi ses!

Details

Date:
8 juni, 2021
Time:
17:30 - 19:00
Event Categories:
,
Scroll to Top