Anmäl dig till sommarlägret Omställning för klimaträttvisa

Miljöförbundet Jordens Vänner, Färnebo Folkhögskola och Studiefrämjandet bjuder in till sommarlägret Omställning för klimaträttvisa, 2-8 augusti utanför Uppsala. Som gäster kommer vi bl a ha Tomas Kåberger (Energimyndigheten), Simone Lovera (Global Forest Coalition), Kerstin Grebäck (IKFF) och Åke Karlsson (Småbrukarna). Se hela programmet på http://klimatlager.wordpress.com/program.
Anmälan på nätet är stängd nu. I mån av plats kan du komma till lägret ändå – ring eller sms:a 0738 203034 och kolla. På lördagen 7 augusti är lägret öppet för alla, även för de som inte har anmält sig!

Vill du jobba som volontär på lägret? Då får du speciella förmåner. Mejla till klimatlager(a)mjv.se så kommer vi att kontakta dig. Vi behöver hjälp med allt möjligt som att bemanna informationsbordet, bygga upp och ta ner tältet, hjälpa till med kulturarrangemang, m m.
Vi har en överenskommelse med klimatmagasinet Effekt och med Uppsalas Fria Tidning om att de får skicka ett erbjudande till er som anmäler sig. Det betyder att de kommer att få era kontaktuppgifter men ni kommer inte hamna i deras register.
Har du frågor kontakta oss på klimatlager(a)mjv.se.
Mer information finns på http://klimatlager.wordpress.com/

2 reaktioner på ”Anmäl dig till sommarlägret Omställning för klimaträttvisa”

  1. Pingback: Anmälan öppen! «

  2. Pingback: MJV är bäst! « Eko-bloggen

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top