Antirasistisk miljökamp – kurshelg för unga 22-24 juli

Är du antirasist? Bryr du dig om miljön? Anmäl dig till Antirasistisk miljökamp - en antikolonial minikurs med särskilt fokus på samers rättigheter och skogskamp.
Jordens Vänner bjuder in alla unga (14-25 år) till denna minikurs, såväl du som är helt ny i kampen som du som är erfaren aktivist. Vi utlovar en intensiv sommarhelg fylld av kamp, solidaritet och folkbildning. Det blir aktioner, workshops, föreläsningar, rollspel, medieträning, häng och mycket mer. Givetvis hoppas vi på solsken och chans till bad.
Programmet är inte färdigt ännu, men föranmäl dig redan nu - först till kvarn gäller. Föranmälan är INTE bindande, men ger dig förtur till plats. Så fort vi fått klart schemat kontaktar vi alla anmälda (så långt platserna räcker), så får du en chans att tacka ja eller nej. Här föranmäler du dig.
Kursen är helt gratis och vi betalar reseersättning (kollektivtrafik, inom Sverige), mat och boende åt alla deltagare under helgen.
Kursen riktar sig främst till dig som är 14-25 år. Om du är något äldre kan du ändå anmäla dig, då kan du eventuellt delta i mån av plats. Bjud gärna in dina vänner och sprid ordet om kursen. Mer info kommer. Varmt välkommen!
Scroll to Top