Bobby Peek från Jordens Vänner Sydafrika välkomsttalar på Klimatriksdagen

Bobby Peek Head and Shoulders 0414Jordens Vänner välkomnar Bobby Peek som välkomsttalare under Klimatriksdagens öppnande fredagen den 6 juni. Bobby Peek är grundare och chef för Jordens Vänners systerorganisation i Sydafrika, GroundWork.
Klimatriksdagen samlar miljöorganisationer och en mängd andra organisationer och nätverk som vill göra klimatet till en stor valfråga 2014. Klimatriksdagen pågår mellan 6 och 8 juni i Norrköping och Bobby Peek föreläser även om kampanjen One Million Climate Job mellan 16:30-17:30 lördagen den 7 juni.
Bobby Peek har fått uppmärksamhet internationellt och även av Nelson Mandela för sitt arbete mot gifter och avfallsdumpning i Durban. De senaste åren har han arbetat med kampanjen One Million Climate Jobs tillsammans med fackföreningsrörelsen i Sydafrika. Han har suttit många år i Jordens Vänners internationella styrelse, Friends of the Earth International, världens största demokratiska miljörörelse.
Anmälan till Klimatriksdagen är fortfarande öppen och du kan delta antingen som privatperson eller för en organisation. Kontakta Klimatutskottet om du vill åka som representant för Jordens Vänner.
Kontakt
Lars Igeland, tel. 0738 – 20 30 34

Dela gärna vår kamp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top