Bussresa till Paris – anmäl intresse nu!

IMG_5859Jordens Vänner är del av KlimatSveriges initiativ till en bussresa till Paris den 7 eller 8 december till och med den 13 eller 14, från Stockholm.
Gör en intresseanmälan här:
http://test.klimatsverige.se/buss-stockholm-paris/
senast den 8 oktober. Beräknat pris ca 2 200 kr, som du kommer att behöva betala in i förväg. Det återkommer vi till efter att vi har fått klart med om vi fått in tillräckligt många anmälningar.
Det är för dig som vill vara med i den folkliga kampen i Paris, men som inte har möjlighet att vara där hela tiden som toppmötet pågår. Här kan du läsa mer om manifestationer och aktiviteter under Parismötet: http://coalitionclimat21.org/en/dates-and-areas
Jordens Vänner kommer ordna träffar i Paris mellan den 9 och 12 december. Vill du i fortsättning ha information om detta, d v s kommer du åka till Paris och vill hänga med oss, mejla då till klimat@jordensvanner.se!
Vad gäller boende så kan vi inte garantera någonting i nuläget. Vi räknar dock med att någon typ av billig masslogi kommer finnas tillgänglig, då man behöver ha med sig liggunderlag och sovsäck.
Reseplan
Avresa från Stockholm 8 december, kvällstid
Avresa från Paris 13 december, åter i Stockholm 14 december kvällstid.
Eventuellt kommer bussen att göra ett par stopp efter E4 ner till Malmö. Det beror på hur många utanför Stockholm som visar intresse att resa med. Biljettkostnaden blir dock densamma för dessa.
Vi vill bara ha intresseanmälan från dig som verkligen vill vara med, och kan finansiera resan (antingen själv eller via din organisation).
Om vi får ihop tillräckligt med anmälningar återkommer vi till dig med bokning och inbetalning av biljettkostnad. Det är först till kvarn som gäller.
Det finns även andra resor som ordnas, se http://test.klimatsverige.se/aktiviteter/resor-till-paris/
Häng på! Det är ett unikt tillfälle att vara med och skriva historia!
Nätverket KlimatSverige i samarbete med Framtidsjorden, Latinamerikagrupperna, Folkkampanjen mot Kärnkraft och kärnkraft, Klimataktion, Jordens Vänner

Dela gärna vår kamp!