Dags för Climate Camp Sweden 2017!

Foto: Paul Wagner.
Den 3–7 augusti är det dags för Climate Camp Sweden i Göteborg. Där kommer du att ha möjlighet att lära dig mer om strategiskt motstånd mot fossila bränslen och för klimaträttvisa; höra berättelser om kampen mot utvecklingen av fossilgas i Sverige och Europa; gå träningar i civil olydnad; utveckla och skapa visioner och lösningar för ett klimaträttvist fossilfritt samhälle samtidigt som du umgås och bor med andra som brinner för klimat- och rättvisefrågor.
Söndag 6 augusti kommer vi att ha en demonstration och en aktion mot fossilgasterminalen.Samling i Färjenäsparken kl. 13.
Programmet kommer erbjuda workshops, föredrag, panelsamtal, aktionsträningar, filmvisningar, musik och konstinslag med mera. Tillsammans kommer vi att avrunda lägret med en gemensam manifestation mot den fossilgasterminal (GO4LNG) som planeras i närheten.
Jordens Vänner betalar reseersättning till de av våra medlemmar som vill deltaga i lägret. Tipsa gärna vänner som planerar att åka till lägret och ännu inte är medlemmar i Jordens Vänner att de blir medlemmar innan ni åker.

Initiativtagarna till lägret är Jordens Vänner, Fossilgasfällan, Fossil Free Sverige och Fältbiologerna. Kontaktpersoner på Kansliet är Lanja, Sofie och Jöran.
Telefon 031-12 18 08.

Scroll to Top