Extrajobb: Kreativ ambassadör till ungdomssatsning 

Jordens Vänner söker dig som brinner för klimaträttvisa, är kreativ och har lätt att engagera andra, framför allt på sociala medier. Kanske är du dansare, tecknare, låtskrivare eller har ett helt annat kreativt uttryckssätt som du skulle kunna använda för att göra skillnad? Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt extrajobb och kan lägga några timmar i veckan på vårt ungdomsprojekt.

I projektet “Alla Vinner på Klimaträttvisa” engagerar Jordens Vänner unga i klimatfrågan på deras egna villkor. Projektet är utformat som en tävling där unga deltar genom att folkbilda kring några av sveriges största miljöförstörare med humor som medel. Din uppgift som ambassadör är att engagera och hjälpa unga att delta i tävlingen. Du producerar både eget innehåll till Jordens Vänners sociala medier och håller workshops där du hjälper unga att producera innehåll. 

Tjänsten är en timanställning som sträcker sig fram till september 2022. Tjänsten innebär ungefär fyra arbetstimmar i veckan samt ett par helger under sommaren. Möjlighet till fler timmar kan uppstå under projektets gång. Tjänsten utgår från Jordens Vänners kontor i Göteborg och resor samt helgarbete kommer att förekomma. 

Vi söker dig som: 

  • Delar Jordens Vänners värderingar och vill jobba för klimaträttvisa
  • Är van vid och brinner för att skapa engagerande material för Instagram och/eller TikTok 
  • Är kreativ, utåtriktad, prestigelös och har lätt att bjuda på dig själv
  • Är en lagspelare och duktig på att engagera andra
  • Vill och kan resa till festivaler och event i Sverige för att hålla workshops

Vi erbjuder

  • Timanställning som sträcker sig fram till september med chans till förlängning
  • Ett roligt, kreativt och fritt jobb där du är med och gör skillnad
  • Kollektivavtal (Unionen)

Tycker du att det här låter toppen? Vill du prova på att jobba inom den ideella sektorn med klimatfrågan? Sök då tjänsten som ambassadör på Jordens Vänner. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vänta inte! Skicka din ansökan senast 2022-03-20 till: mobilisering@jordensvanner.se

Scroll to Top