Höstmöte: Systemförändring

Mötet är framflyttat från 19-20 oktober till 9-10 november!

Vi har länge pratat om att ”ändra systemet, inte klimatet!”. Men vad betyder det egentligen att förändra systemet? Vad händer inom de internationella maktstrukturer som förhindrar att systemet ändras? Vad kan vi göra idag för att åstadkomma förändring? Hur ser en postkapitalistisk värld ut?

Den 9-10 november bjuder Jordens Vänner in till en tvådagars-konferens i Malmö för att prata om den ojämlika maktstruktur som finns mellan folkets och företagens intressen. Genom interaktiva workshops, föreläsningar och andra aktiviteter diskuterar vi förhållandet mellan företag och stater, kapitalismens intensifiering och konsekvenserna för demokrati, livsmedelsproduktion och konsumtion (matsuveränitet) och klimatet.

Anmäl dig här
Sista anmälningsdatum är 31/10

——————————————————————————————-

Det finns möjlighet att övernatta i lokalerna, ta då med egen madrass och sovsäck.

Helgen är helt gratis och alla måltider ingår. Vid behov erbjuder vi reseersättning till medlemmar i Jordens Vänner som reser från utanför Skåne.

——————————————————————————————-

Schema:

Lördag 9/11
9:30: Drop in och kaffe
10:00: Programmet kör igång. Välkomna!
10-21: Fullspäckat schema. Uppdateras löpande.

Söndag 10/11
9:00-16:00: Fullspäckat schema.

Mer information om plats, tid och schema kommer inom kort. Boka in datumen redan nu och håll koll på Facebook-eventet och hemsidan för uppdateringar.

Dela gärna vår kamp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *