Jordens Vänner är med på Välfärdskonferensen

Den 2-3 februari ordnas konferensen Välfärd och framtid – Nationell välfärdskonferens med fokus på jämlikhet och hållbarhet på ABF huset i Stockholm. Jordens Vänner och Klimataktion ordnar en programpunkt på söndag, “FACKET OCH MILJÖRÖRELSEN TILLSAMMANS FÖR RÄTTVIS OMSTÄLLNING?”
Tid: söndag 3/3 kl 9-10.15
Lokal: Kata-salen, ABF huset, Sveavägen 41, Stockholm

Vi måste ställa om våra samhällen så att vi ska leva inom naturens gränser, och på så sätt bidra till ett gott liv för alla på jordklotet. En omställning kan skapa gröna jobb, och mer jämlika samhällen. Kan fackföreningar och miljörörelsen tillsammans sätta denna agenda? Vilka utmaningar ser vi? Vilka lösningar finns för vårt boende, transporter, energiförsörjningen och industrin?
Medverkande: Johan Lindholm, ordförande Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Anders Olesen, Danmark, Lars Henriksson, Volvoarbetare och författare till “Slutkört”, Ellie Cijvat, Jordens Vänner, Åke Johansson, SEKO Mellannorrland, och Lina Hjorth, Klimataktion.
Välfärdskonferensens fullständiga program finns på http://valfardskonferensen.files.wordpress.com/2013/01/program-vc3a4lfc3a4rd-och-framtid.pdf

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top