Jordens Vänner på Kulturnatta

Jordens Vänner deltar i Kulturnatta på Röhsska museet i Göteborg nu på fredag den 12 oktober och du är mycket välkommen!
Kl 17:00 på fredag kommer vi att anordna en träff inför kulturnatta på  Kansliet på Jungmansgatan 37. En möjlighet att få veta mer om vad vi gör på Jordens Vänner och ta en enkel fika innan kvällens program börjar. Den som sedan vill är mer än välkommen att slå följe till Röhsska för att hjälpa oss att synas och dela ut informationsmaterial till besökare på Kulturnatta. Detta är självklart inget måste, men en liten insats som är av stor betydelse för oss på Jordens Vänner.  
Anmäl inte nödvändig men praktisk med tanke på fikan, hör av dig till maria.pettersson(at) jordensvanner.se eller eva.lindholm(at) jordensvanner.se  

 
     
På fredag den 12 oktober deltar vi mellan 19-23 på Röhsska Museet tillsammans med Klimataktion, Staden vi vill ha och Studiefrämjandet. På programmet står:
En annorlunda stadsvandring Vill du se Göteborg med nya ögon, utifrån hur du egentligen vill att staden ska se ut? Låt tärningen avgöra och följ med på en annorlunda stadsvandring där slumpen tar dig till platser som väcker diskussioner kring staden vi vill ha! Vandringen tar ca en timma.
Grönbomba Göteborg Vill du se ett grönare Göteborg? I denna workshop kommer du att få formge en ”grön bomb” – det vill säga skapa ett klotformat blomsterarrangemang, som du sedan placerar på en plats i Göteborg som du vill ska bli grönare.
Göteborg – staden vi vill ha! Vems vision är det som bygger Göteborg? I workshopen får du bestämma, fantisera och kreera över Göteborgs stadsbild och visa på staden du vill ha! Inspirerande bildspel från stadsodlingar visas.
Styr Göteborg för en dag! Om du fick bestämma över Göteborgs stads alla miljoner – hur skulle du då fördela dem? I en kreativ verkstad får du göra en drömskattkista, fylla den med idéer och välja vad pengarna ska gå till.
Mer om programmet på Röhsska finner du här;  http://www.designmuseum.se/kulturnatta12.htm
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top