Jordens Vänners höstmöte 2015

höstmöte-v1-151009

Välkommen till Göteborg 24-25 oktober!

Varje höst träffas Jordens Vänners medlemmar för att utbyta idéer och erfarenheter, inspireras av varandra och tillsammans göra världen till en lite mer solidarisk och miljövänlig plats.
Temat för årets höstmöte är klimat och energi. Bland annat kommer vi att prata om Jordens Vänners planer inför det stora klimattoppmötet i Paris. Hur gör vi för att uppmärksamma mötet och påverka utgången – och hur gör vi för att hålla kampen levande efter att mötet har varit?
Dessutom får vi inspiration av organisationen ChemSec som berättar om deras lyckade aktiviteter och kampanjer i arbetet mot att minska farliga kemikalier i vårt samhälle. Vi får också träffa det nystartade ungdomsnätverket Young Friends of the Earth Sweden som kommer att vara på plats under helgen.
Preliminärt program ser ut som följer:
Lördag 24 oktober, kl 13-18
Inledning
Jordens Vänners planer före och efter COP21
Friends of the Earth-kampanj och rapport från förhandlingarna
Information från Milkas om kärnavfall
Medlemmen i fokus
Söndag 25 oktober, kl 9-15
Inspirationstorg
Kemikalier och demokratisk omställning + workshop
Lunch och utskottsträff
TTIP-workshop
Avslutning
Tid: Lördagen 24 oktober kl.13.00 – 25 oktober kl.15.00
Plats: Göteborg, detaljer kommer inom kort
Anmäl dig senast 15 oktober till info@jordensvanner.se. Ange också om du har anspråk på ersättning för resa och/eller boende i samband med ditt deltagande.
Om du i väntan på mötet, vill hålla kontakt och diskutera med andra deltagare, kan du göra detta på facebook-evenemanget.
Vi ses i Göteborg!

Scroll to Top