Jordens Vänners julkväll den 4 december i Göteborg

Varmt välkommen på Jordens Vänners julkväll den 4 december med tema rättvis julhandel! Julkvällen anordnas på Jordens Vänners kansli, Jungmansgatan 37 i Göteborg.
Under kvällen bjuds du på smakprov av veganska julsnittar och kan köpa ekologisk julfika!
Rikard Allvin, berättar om handelsavtalet TTIP och Maria Klint, berättar om rättvis handel. Anna Danielsson berättar om hur Göteborgs Miljögrupp arbetar med lokala aktiviteter inom Jordens Vänner.
Du kan också köpa våra nya julkort som även går att köpa med gåvobevis och blir den perfekta rättvisa julklappen till förmån för regnskogen i Latinamerika. Det blir även lottförsäljning med finfina vinster som pris!

Program
18:00 – Inledande mingel och glöggmys.

18. 30 – Anna Danielsson från Jordens Vänners lokalgrupp, Göteborgs Miljögrupp, berättar om lokala aktiviteter och lokal aktivism.
19.00 – Maria Klint projektledare Konsument- och medborgarservice, Fairtrade City Göteborg berättar om rättvis handel och konsumtion i juletider.
20:00 – Rikard Allvin berättar om TTIP, handelsavtalet mellan EU och USA.  Rikard skriver på bloggen ttippen.se och arbetar för Miljöpartiet i EU-parlamentet med handelsfrågor.
20.45 – Lottodragning och eftersnack.
Välkommen att lyssna, smaka och fynda bland kokböcker, julkort och pyssel för stora och små. Anmäl dig gärna i förväg till info(a)jordensvanner.se.
Bjud även gärna med vänner och bekanta till en riktigt god kväll. Julkvällsflyer att sprida till nära och kära. Du kan även bjuda in vänner och bekanta till julkvällen via Facebook.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top