Häng med på sommarturné!

Sommarturné 2022 (omslagsbild)

Går du och funderar på vad du ska göra i sommar? Fundera no more! Jordens Vänner har svaret som kombinerar nytta, inkomst och nöje – åk med oss på sommarturné, och få betalt för det! Anmäl intresse genom att maila mobilisering@jordensvanner.se.

Med väskan fullpackad med humor, kreativitet och infomaterial gör Jordens Vänner i år sin femte sommarturné.  Tillsammans besöker vi festivaler, folkfester och event för att få fler att engagera sig i rörelsen. Vi erbjuder dig som åker med arvode, mat, resa och enklare boende. Häng med!

Kontakt

Är du intresserad av att åka med, har du tips på en plats vi inte får missa att besöka eller är du själv arrangör? Kontakta oss gärna på mobilisering@jordensvanner.se  

FAQ:

Hur gör jag för att hänga med?

Är du inte redan medlem blir du det här. Sedan mailar du mobilisering@jordensvanner.se för att anmäla ditt intresse.  Berätta kort om dig, dina tidigare erfarenheter och varför du är intresserad. Alla (18+) är välkomna, men erfarna mobiliserare har förtur till populära turnéstopp.

Jag vill jättegärna hänga med, men jag ska också…

Inga problem! Du väljer själv vilka och hur många turnéstopp du vill delta på, men förtur gäller för dig som har varit med tidigare.

Hinner jag se några band? 

Arbetstiderna varierar beroende på var vi är, men en vanlig dag brukar innebära arbete mellan cirka klockan 11-20 med en timmes rast. Efter det är du ledig och kan se alla band. Tänk dock på att du ska orka vara trevlig dagen efter också. 

Hur funkar det med boende, mat och resor?

Jordens Vänner står för kostnaderna. Vi väljer alltid att resa med tåg (när det är möjligt) och att köpa vegansk mat. Boendet är av enklare slag, vi campar eller bor på vandrarhem. Vill du hellre ordna eget boende är det såklart okej.  

Får jag någon lön?

Ja! Du får både lön, reseersättning, mat och boende.

Vad ska jag ta med mig?

Bra skor, varma kläder(!), vattenflaska, necessär med eventuella mediciner,  regnkläder, sovsäck, liggunderlag, kudde, handduk, öronproppar, solkräm, handsprit, myggstift och mobilladdare.

Exakt vad är det jag ska göra på festivalen?

Som mobiliserare representerar du Jordens Vänner vid vårt infobord. Du berättar om kopplingen mellan rättvisa och klimat, om organisationen, våra kampanjer och erbjuder besökare att bli medlemmar. 

Scroll to Top