Bli mobiliserare

Brinner du för klimaträttvisa och vill få fler att engagera sig i klimatrörelsen? Är du social och duktig på att möta människor? Vill du åka på evenemang, värva nya medlemmar och vara med och ordna kampanjer? Gå med i Mobiliseringsgruppen!

Mobiliseringsgruppen är länken mellan våra nya medlemmar och den existerande organisationen. De åker på mässor, föreläsningar och festivaler för att prata om klimaträttvisa och värva nya medlemmar.
Tillsammans med våra aktivistsamordnare hjälper de sedan till att hitta och skapa aktiviteter och grupper att engagera sig i.

Vill du bli mobiliserare? Vi tar in nya personer till gruppen ungefär två gånger per år.

Vi söker dig som: brinner för klimaträttvisa, är duktig på att möta människor, är medlem i Jordens Vänner, är mellan 18-32 år gammal, kan ta dig till kansliet i Göteborg för möten, vill engagera andra in i klimatrörelsen.

Vi erbjuder: Utöver möjligheten att få fler engagerade i klimatfrågan är mobiliseringsgruppen en fantastisk möjlighet att lära sig mer om utåtriktat arbete och att få möta andra klimatengagerade. Du har stor möjlighet
att själv påverka gruppens arbete. Mobiliseringsgruppen kommer att ha en platt struktur och beslut fattas gemensamt av medlemmarna. Som medlem i Mobiliseringsgruppen är du välkommen att engagera dig i allt från att ta fram material och kampanjer till att planera Jordens Vänners utåtriktade aktiviteter. Du får arvode för ditt deltagande i utåtriktade aktiviteter och Jordens Vänner står för alla gruppens kostnader i form av material, inträden, resor, boende och mat.

Intresserad? Skicka ett mail till mobilisering@jordensvanner.se  med en kort presentation av dig själv. Antal platser är begränsade och ett urval kommer att göras baserat på tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Scroll to Top