Klimatfestivalen 2019

Anmäl dig här:
Klimatfestivalen 2019 Anmälan

Den 9-11 augusti är det dags för sommarens stora klimathelg för miljö- och rättviserörelsen!

Jordens Vänner bjuder in till två dagar av inspiration, kreativitet, engagemang och möten med andra klimataktivister. Helgens fokus är utbyggnaden av Arlanda Flygplats och vi avslutar på söndagen med en gemensam demonstration.

Helgen kommer att vara full av klimatworkshops och aktiviteter och schemat uppdateras löpande. Har du egna erfarenheter som du vill dela, eller vill du leda ett pass under helgen? Skicka ett mail till matilda@jordensvanner.se.

Eda Lägergård ligger precis vid vattnet cirka en timme utanför centrala Stockholm, en halvtimme från Arlanda. En abonnerad buss kommer att ta oss från centrala Stockholm till gården på fredag eftermiddag, och till demonstrationen på söndagen.

Vi kommer inte att ta ut några deltagaravgifter, utan vill att alla som är intresserade ska ha möjlighet att delta. Däremot, kommer vi att erbjuda möjligheten till att ge matdonationer efter förmåga, men det är inget krav.

Den stora klimathelgen är alltså helt kostnadsfri och
erbjuder en möjlighet för dig att växa genom att vi lär oss av varandra. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, alla har något att bidra med.

Vi tror att sociala rörelser för rättvisa måste samarbeta för att kunna lyckas, och ser gärna deltagare från andra klimatorganisationer, feministiska-, antirasistiska- och lokala demokratirörelser.

Anmäl dig här:
Klimatfestivalen 2019 Anmälan

Läs om Eda Lägergård:
Eda Lägergård

Dela gärna vår kamp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *