Lediga tjänster

Bild_godkänd_mobilisering-Sv

Bli värvare för Jordens Vänner i Stockholm eller Göteborg!

Sök ett meningsfullt jobb som stärker klimatrörelsen!

Vi letar efter dig som brinner för klimaträttvisa och vill värva med oss i Göteborg eller Stockholm.

Som värvare jobbar du med att rekrytera medlemmar på gator och event till Jordens Vänner genom att upplysa om organisationens kampanjer och sakfrågor. Du ingår i ett team och får kontinuerlig stöttning från kollegor och samordnare. En vanlig dag jobbar du mellan 11.30-17.45 med schemalagda raster.

Vi tror att du som söker tjänsten är utåtriktad, entusiastisk och brinner för hållbarhetsfrågor. Jobbet kräver att du är bra på att samarbeta och är van att möta nya människor. Erfarenhet av liknande jobb samt engagemang och utbildning inom miljö, klimat och rättvisa är meriterande.

Tjänsten är en timanställning och vi erbjuder fast lön, villkor enligt kollektivavtal, möjlighet att själv bestämma hur mycket du vill jobba samt kontinuerliga utbildningar inom både sakfrågor och säljteknik. Du får också möjlighet att jobba på festivaler, marknader och event när vi blir inbjudna till dem. Jordens Vänner täcker eventuella boende och resekostnader. Jobbet pågår fram till årsskiftet men kan komma att bli förlängt.

Ansök genom att skriva ett kortare brev (max 1/2 A4) där du presenterar dig och berättar varför du är intresserad av tjänsten. Skicka till mobilisering@jordensvanner.se. Inget CV krävs. Intervjuer sker löpande baserat på personlig lämplighet, erfarenhet samt engagemang i våra sakfrågor.

Välkommen med din ansökan!

Scroll to Top