Lediga tjänster

Vad roligt att du vill arbeta med Jordens Vänner, här hittar du våra utlysta tjänster som är sökbara just nu. 

Värva för Jordens Vänner!

Sök ett meningsfullt utomhusjobb som bidrar till att stärka klimatrörelsen. Vi letar efter dig som brinner för klimaträttvisa och vill värva med oss i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Som värvare jobbar du utomhus med att rekrytera nya medlemmar till Jordens Vänner och upplysa om organisationens kampanjer och sakfrågor. Du ingår i ett team och får kontinuerlig stöttning från kollegor och samordnare. En vanlig dag rekryterar du nya medlemmar mellan 11.30 och 17.45 med schemalagda raster.

Jordens Vänner ingår i nätverket Friends of the Earth - världens största gräsrotsorganisation för miljö- och solidaritet. Vi är drygt 2 miljoner medlemmar i 75 länder. Vår vision är en rättvis, hållbar värld med samhällen som lever i harmoni med naturen. För att nå den visionen jobbar vi med politisk påverkan, folkbildning, aktivism, företagsansvar samt internationellt samarbete. Jordens Vänner är religiöst och politiskt obundna. Det som förenar vårt nätverk är att vi menar att det krävs systemförändring för att klara av de sociala och ekologiska utmaningar mänskligheten står inför.

Vi tror att du som söker tjänsten är utåtriktad, entusiastisk och brinner för hållbarhetsfrågor. Jobbet kräver att du är bra på att samarbeta samt att du är van att möta nya människor. Erfarenhet av liknande jobb samt engagemang och utbildning inom miljö, klimat och rättvisa är meriterande.

Tjänsten är en timanställning och vi erbjuder fast lön, möjlighet att själv bestämma hur mycket du vill jobba samt kontinuerliga utbildningar inom både sakfrågor och säljteknik. Du får också möjlighet att jobba på festivaler och event där Jordens vänner täcker eventuella boende och resekostnader.

Ansök genom att skriva ett kort brev (max 1/2 A4) där du presenterar dig och berättar varför du är intresserad av tjänsten. Skicka till mobilisering@jordensvanner.se senast 15 mars. Inget CV krävs. Urval sker efter intervju baserat på personlig lämplighet, erfarenhet samt engagemang i våra sakfrågor.

Scroll to Top