Lima in Brussels 6-13 december

Fyra medlemmar från Jordens Vänner har möjlighet att åka till Bryssel och delta i “Lima in Brussels” 6-13 december. Mötet arrangeras av Young Friends of the Earth, Young FoEE och kommer att fokusera på klimatförhandlingarna i Peru. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som är klimatintresserade att få ta del av aktioner och workshops i frågor som rör klimaträttvisa och aktivism samtidigt som klimatförhandlingarna pågår i Peru. Det är också en möjlighet för medlemmar i åldrarna 16-32 år att träffa andra medlemmar inom Jordens Vänner men också inom Jordens Vänner Europa.
Jordens Vänner Sverige har reserverat fyra platser för organisationens medlemmar och det är först till kvarn som gäller. Projektet är finansierat av Erasmus och Young FoEE kommer att stå för mat och logi på plats i Bryssel.
Resan till och från Bryssel bokas av deltagarna själva, men Young FoEE står för kostnader upp till 275 Euro, som utbetalas i efterhand mot redovisning av kvitto. Blir resekostnaden högre än 275 Euro, står deltagaren själv för mellanskillnaden.
Anmälan
Sista anmälningsdag är 10 november.  Anmälan görs i två steg. Första steget är att anmäla dig på YoungFoEEs anmälningsida och andra steget är att skicka ett mail eller ringa till Amina-Bahja Ekman, så att vi kan vidarebefordra viktig information till de som valts ut och som skall åka.
Kontaktperson
Amina-Bahja Ekman
Projektledare
E-post: amina.ekman(a)jordensvanner.se
Tel. 0727 – 18 80 42
Mer information om mötet, Young FoEE

Dela gärna vår kamp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *