MJV:s framtidskonferens 13-14 februari

Det är lätt att köra på i gamla hjulspår. Ibland kan det vara bra  med rutin, men emellanåt kan det vara läge att höja blicken och fundera på vart vi vill ta vägen och på vilket sätt vi vill komma  dit. Därför ordnar MJV en framtidskonferens.
För att den ska bli så bra som möjligt behövs du som är aktiv  (eller skulle vilja vara)  i utskott, i en tillfällig arbetsgrupp  eller i en lokalgrupp.Om du är nybliven medlem eller en gammal räv spelar ingen roll. Det väsentliga är att du vill vara med och skapa 2010-talets viktigaste miljö- och solidaritetsorganisation.
Var: Österfärnebo i Gästrikland på vår alldeles egna folkhögskola.
Deltagaravgift: 350 kr, då ingår mat, boende och reseersättning enligt de förutsättningar som beskrivs nedan.
Reseersättning: SJ-resor som är bokade senast 15 januari ersätts till 100 %, SJ-resor bokade senare än så ersätts till 50%*. Resor med biljettsystem som har fastpris ersätts till 100% oavsett hur sent de är bokade. Är ni minst tre som samåker med bil kan även det ersättas. Flyg ersätts inte. Vi betalar ut reseersättning på plats, så se till att du vet om hur stora kostnader du har för hemresan redan innan.
Boende: Vi kommer bo på folkhögskolan. Det kommer att finnas sängar för alla men ta med lakan eller sovsäck.
Anmälan: Betala in deltagaravgiften till p.g. 602 83 48-8 , märk med ”framtid” och mejla sen till mjv.framtid@gmail.com (eller ring på 0702 77 31 29), senast måndag 25 januari. Ange också om du vill åka med buss till och från Uppsala och om du har några allergier eller andra önskemål om kost (maten som serveras kommer vara vegan). Planerar du att komma redan fredagskväll anger du det också.
Förslag på hur du kan ta dig dit från:
Uppsala
Vi kommer att ordna en buss som avgår från Uppsala station 08.30 på lördag morgon och  som sen lämnar Österfärnebo kl16.00 på söndag  eftermiddag och som är i Uppsala 17.00.
Stockholm
Åk med SJ från Centralen 07.11 till Uppsala eller med SL från  Centralen 07.22 (byte i Upplands Väsby).
Linköping/Norrköping
Åk antingen hela vägen till Österfärnebo på fredagen (sista förbindelsen går18.00 från Linköping) eller övernatta i Stockholm mellan fredag och lördag. Från Uppsala på söndagen går det SJ-  tåg 17.53 och 18.18.
Göteborg
Åk redan på fredag kväll och övernatta i Stockholm/Uppsala eller  åk hela vägen till Österfärnebo (sista förbindelsen är 16.42).  Det skulle även kunna vara aktuellt att åka till Horndal och bli  hämtad där (hör av dig om du överväger det alternativet) Hem  finns det förbindelser från Uppsala 17.09 och 18.09.
Malmö/Lund
Ta nattåget på fredagskväll till Stockholm och fortsätt till  Uppsala. På vägen hem finns det en förbindelse kl 17.09 från  Uppsala, nattåget från Stockholm är också ett alternativ.
Umeå
Ta nattåget på fredagen kl 20.50 till Uppsala och hem från Uppsala igen 21.24.
Konferensen sker i samverkan med Färnebofolkhögskola och  Studiefrämjandet.
*anledningen till den här modellen är att priserna på SJ-resor  stiger så kraftigt ju närmare resdatumet man kommer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top