Nominera till Greenwashpriset 2013 -sista chansen idag!

Nu går nomineringsarbetet till årets Greenwash-pris in på slutspurten. Sista dagen att nominera ett företag, en organisation, grupp eller person som sysslar med miljöfarlig, eller mindre miljövänlig, verksamhet och som samtidigt försöker skapa en bild av sig som miljövänlig, är idag onsdagen den 20 mars. Skicka din kortfattade nominering (max en A4) till sofie.persson@jordensvanner.se redan idag.
 

5 reaktioner på ”Nominera till Greenwashpriset 2013 -sista chansen idag!”

 1. Fredrik Reinfeldt och Alliansregeringen
  För hur de envisas med att beskriva sig som om de bryr sig om miljön samtidigt som de går i storkapitalets koppel och nedmonterar både lagstiftning och institutioner som skapats till skydd för miljön. Artdatabanken, artskyddet genom avskaffandet av stoppregeln, för att bara nämna några exempel.

 2. Eia Liljegren-Palmær

  Jag nominerar 1. Vattenfall för att de fortsätter att byta och elda upp stenkol och för att de inte satsar på förnybart.
  2. Europeiska Unionen för att säger att vi sakll satsa på alternativen men själva satsar de 300 miljarder på att uppgradera gammal ukrainsk kärnkraft.

 3. Christoffer Willenfort

  GreenPeace för hur de framställer sig som miljövänliga samtidigt som de är medvetna att deras kampanjer leder till ökad användning av kolkraft i världen.

 4. Pingback: Vi Mänskor | Nominera till Greenwashpriset 2013

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top