Run For Your Life – Världens största stafettlopp för klimatet


 
Vi står inför det största mänskliga hotet i vår tid – klimathotet. Snart kommer det att vara för sent. Därför är det viktigt att vi agerar nu. I november springer vi tusentals kilometer, från Arktis till klimatförhandlingarna i Paris i världens största stafettlopp. Och vi springer för livet.
Run for your life – En kamp mot tiden! Var med du också! Anmäl dig här!
Stafettloppet kommer till din stad på följande datum:
Kiruna 7 november

Gällivare 8 november

Luleå 9 november

Skellefteå 10 november

Umeå 11 november

Kramfors 12 november

Hudiksvall 13 november

Gävle 13 november

Uppsala 14 november

Stockholm 15 november

Göteborg 18 november

Lund/Malmö 19 november

Helsingborg 20 november

(Hittar du inte din stad? Det gör inte så mycket, anmäl dig ändå, vi är flexibla!)
Vill du istället arrangera ett lokalt evenemang i samband med att stafettloppet passerar där du bor, arbetar eller har annan anknytning till? Eller vet du ännu inte vad du vill göra, mer än att du vill göra NÅGOT? Anmäl ditt intresse till Lanja Rashid  (lanja.rashid@jordensvanner.se) eller Elin Ströberg (elin.strobergausen@gmail.com).
 
Run for your life är ett stafettlopp genom norra Europa för att uppmana till klimaträttvisa och en hållbar framtid. Ensam kan du inte springa till Paris, däremot kan vi göra det tillsammans. Vi utgår från den arktiska regionen och slutar i Paris på klimatkonferensen COP21. Loppet omfattar mer än 4 000 kilometer och varar i över 20 dagar, pågår dygnet runt och involverar tusentals människor. Allt filmas och sänds live på runforyourlife.nu . Varje deltagare kommer att berätta sin egen historia och sina personliga skäl till varför de har valt att springa. En rad lokala arrangemang kommer att organiseras längs hela vägen.
Run for your life är initierat av Riksteatern i samarbete med bland andra Jordens Vänner.

Scroll to Top