Sju gröna bloggar

Alla miljövänner, titta hit! Idag presenterar Miljötidning en lista på gröna bloggar. För er som vill gotta er i ännu mer miljö- och klimatläsning. Varsågoda!
Text: Mikaela Nordin

En lagom dos grönt.
På enlagomdosgront.se testas miljövänliga produkter och tjänster. Det kan vara allt från hur du kan bli bättre på att handla ekologiska grönsaker till hur du hittar en schysst och miljövänlig solkräm inför semestern.
Underbara Claras Värld.
En av Sveriges största bloggar med över 1,3 miljoner besök i månaden. Loppis, secondhand och ekologiska produkter är vanligt förekommande på bloggen.
Miljöpiloterna.
Tyresö kommun efterlyste invånare som ville bli ”ekopiloter” Lisa berättar i sin blogg om hur projektet fortskrider.

Husfadern.
Målet var att lyckas bo i Stockholm utan att handla på Ica, Coop, Willys, Lidl eller dylikt. Alltså köpa all mat direkt från producenten. Han har nu lyckats sedan september 2011. På husfadern.com kan du följa honom på hans väg.

Karolines vintage.
En blogg av en tjej som älskar vintage, helt enkelt. karolinesvintage.se.
KlimatochMiljöBlogg.
Susanna Baltscheffsky har bevakat miljö- och klimatfrågor på SvD sedan 1995. I bloggen skriver hon snabba miljönyheter, både från Sverige och internationellt.
Naturskyddsföreningen.
Organisationen Naturskyddsföreningens blogg. De lyfter vi fram goda exempel, berättar om vad de gör och vad de tycker om saker och ting.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top