Skydda Amazonas blomsterprakt på Alla hjärtans dag

Denna Alla hjärtans dag kan du ge bort en blomma som inte växer här, utan i Amazonas. Genom ett gåvobevis från Jordens Vänner bidrar du till att skydda Amazonas blomsterprakt från skövling. Skövlingen av Amazonas regnskogar leder till stora förluster av biologisk mångfald samt att ursprungsfolk fördrivs från sina hem. Samtidigt är ursprungsfolkens kamp för att försvara sitt land nyckeln till att bevara regnskogen.
Det är därför Jordens Vänner arbetar för att stärka ursprungsfolk och lokala samhällen i Latinamerika. Genom detta arbete ökar utsatta gruppers möjligheter till att försvara sina land och hålla borta inkräktare som hotar att skövla regnskogen.
När du beställer ett gåvobevis från Jordens Vänner bidrar du därför till att dessa unika skogsområden fortsätta att skyddas samtidigt som du bidrar till att stärka ursprungsfolks och lokalsamhällens rättigheter i Latinamerika.
På vår hemsida kan du välja bland flera fina motiv såsom en blomma lämplig för Alla hjärtans dag. Utforma sedan din egen personliga hälsning som skrivs på beviset. Din gåva skickas sedan hem till dig eller direkt till den du vill uppmärksamma. Beställningar gjorda innan klockan 12:00 på torsdag den 12 februari kommer fram innan Alla Hjärtan dag.
Beställ gåvobevis via denna länk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top