Skydda regnskog

Foto: Manuela Lindwall

All Jordens Vänners verksamhet möjliggörs genom gåvor. Jordens Vänner har 90-konto, vilket betyder att vår verksamhet granskas av Svenska Insamlingskontroll och att dina gåvor garanterat används till rätt ändamål.

När du skänker pengar till Jordens Vänners arbete med att skydda regnskogen och ursprungsbefolkningens rättigheter i Latinamerika, går stödet till de projekt som vi bedriver tillsammans med våra partnerorganisationer i Brasilien, Ecuador och Colombia. I alla dessa tre länder finns en rad hot, både från de politiska etablissemanget och från företagsintressen. Ursprungsbefolkningarna och deras skog har fortfarande en del rättigheter, men det behövs också kapacitet att bevaka dessa rättigheter. Läs mer om hur vi arbetar med detta här.

I formuläret nedan kan du endast beställa ett gåvobevis i taget. Större beställningar kan göras genom att du hör av dig till order@jordensvanner.se eller 031-12 18 08.

Du kan själv välja om du vill ha ditt gåvobevis skickat med epost eller i kuvert direkt hem till dig eller till någon som du vill uppvakta. För gåvobevis som skickas med vanlig post, behöver vi din beställning minst tre dagar innan leverans.

Vid gåvor över 2000 kronor, får du ditt hemskickade gåvobevis inramat utan extra kostnad.

Tack för din gåva!

OBS! På grund av julstängt kan gåvobevis endast levereras via e-post! Väljer du leverans med vanlig post skickas din beställning först efter den 7 januari.

Här ska det finnas ett formulär för gåvobevis. Se gamla hemsidan.

GDPR och policy för hantering av personuppgifter

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga policy Policy Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för miljö och solidaritet. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Scroll to Top