Snart dags för Bokmässan!

Jordens Vänner kommer till Bokmässan i Göteborg. Kom du också! Monter H02:13 på Internationella Torget i H-hallen på andra våningen. Samma ställe som förra året, och vi vill gärna träffa dig där.

På söndag mellan klockan 14.20-14.40 bjuder vi in till Klimatkamp i Amazonas, ett seminarium med besök av suruifolkets (ett av ursprungsfolken i brasilianska Amazonas) främsta ledare Almir Narayamoga Surui. Han berättar om de upptrappade hoten och våldet mot ursprungsbefolkningarna, allt för att sågverk, skogsbolag och andra ekonomiska intressenter ska kunna komma åt regnskogen oavsett de lagar, regler och skyddsområden som skapats. Ursprungsfolkens kamp för mänskliga rättigheter hänger ihop med klimatförändringar och vi berättar hur, och vad vi tillsammans kan göra åt det.
NYHET på Bokmässan kan du nu bli månadsgivare för regnskogen och kontinuerligt stödja Jordens Vänners regnskogsprojekt. Tillsammans har vi makten att förändra livsvillkoren för skogens ursprungsbefolkning och samtidigt bidra till att bevara den unika biologiska mångfalden i regnskogen för kommande generationer. Vi ses på Bokmässan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top