Sök praktikplats med placering i Ecuador eller Brasilien

Under 2013 söker Jordens Vänner fyra praktikanter mellan 20-30 år för praktikantuppdrag under 4 månader i Ecuador respektive Brasilien.
 
 
 

Praktikanterna placeras två och två hos våra samarbetsorganisationer, Altropico i Ecuador och Kanindé i Brasilien. Uppgifterna består dels av att dokumentera den verksamhet som bedrivs i våra projekt, med fokus på skyddandet av regnskogen samt kampen för ursprungsfolkens rättigheter, dels av att stärka projektens närvaro i social media och kommunikation generellt.
Gedigna språkkunskaper i spanska respektive portugisiska krävs, liksom erfarenhet av film/foto/journalistik eller kommunikation. Tidigare erfarenhet av praktik eller annan vistelse i Latinamerika är meriterande.
Praktiken inleds med förberedelser på Jordens Vänners kansli i Göteborg och med kursansvarig i Stockholm. Vid hemkomsten ingår ett, obligatoriskt, månadslångt utåtriktat informationsarbete för Jordens Vänner. Praktiken finansieras delvis med stöd av SIDA och Forum Syd. Detta innebär att stora delar av kursen är finansierade inkl. flygbiljett, visum, boende, uppehälle, vaccin samt försäkring. Ansök genom att skicka ett kort personligt brev (max en A4) samt CV till jobb@jordensvanner.se
Frågor eller funderingar? Kontakta Eva Lindholm på eva.lindholm@jordensvanner.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top