Stöd oss

Jordens Vänner är en partipolitiskt och religiöst obunden, icke vinstdrivande organisation som arbetar för miljö och solidaritet. Det finns en mängd möjligheter för dig som vill stödja och delta i Jordens Vänners arbete. Din insats behövs och gör skillnad oavsett om den är stor eller liten!
Bli medlem i Jordens Vänner, för ju fler vi är som kräver en förändring, desto svårare blir det för politiker och andra makthavare att undvika våra krav. Som medlem får du även vår tidning, Miljötidningen.

I våra lokalföreningar bedrivs en stor bredd av aktiviteter och kampanjer. Du kan även bli klimatinformatör och informera på skolor. Vi anordnar och deltar i olika kampanjer, läger, manifestationer och seminarier. Information om dessa aktiviteter läggs kontinuerligt upp på hemsidan och finns med i våra nyhetsbrev. Information läggs även upp Facebook.

Vill du bli bidra till vår nationella verksamhet, kan du gå med i ett utskott och arbeta specifikt med de frågor som intresserar dig mest. Du kan även välja att bli nominerad till vår styrelse som väljs på årsmötet.

Du kan även hjälpa oss finansiera vår verksamhet genom att bli månadsgivare eller skänka en gåva till exempelvis vårt arbete med att skydda regnskog, eller köpa ett gåvobevis till någon som du vill gratulera eller hylla minnet av.

Det är alltid möjligt att skicka en slant, när du vill, till vårt 90-konto, pg 90 04 74-8 eller Swisha till hela Jordens Vänners verksamhet på 1239004748 och till skydd av regnskog på 1232789949.

Välkommen att göra en insats för miljö och solidaritet!

Scroll to Top