fbpx

Bli månadsgivare

Jordens Vänners månadsgivare ger stabilitet till föreningens arbete. Med hjälp av regelbundna gåvor kan vi arbeta mer långsiktigt med att skapa en hållbar och rättvis värld.

Genom att bli månadsgivare stödjer du Jordens Vänner varje månad. Du väljer själv vilket belopp som du vill bidra med, samt vilket ändamål som stödet ska gå till:

 • Jordens Vänners hela verksamhet, det vill säga vårt lokala, nationella och internationella miljö- och rättvisearbete
  eller
 • Skydd av regnskog. Jordens Vänner är det enda svenska organisationen som jobbar med gräsrotsstöd och kapacitetsutveckling för att stödja ursprungsbefolkningens och regnskogens rättigheter i Brasilien, Ecuador och Colombia.
 • När du fyllt i formuläret nedan, kommer vi att skicka hem en blankett för autogiro till dig. Tack för ditt stöd!

  Förnamn*

  Efternamn*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Postort*

  Land (om annat än Sverige)

  Personnummer*

  Epost*

  Telefonnummer

  Vad vill du skänka till?*

  Månadsbelopp (välj bland alternativen eller ange ett eget belopp
  , eller eget belopp

GDPR och policy för hantering av personuppgifter
De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för miljö och solidaritet. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga policyn: Policy Hantering av personuppgifter.

 

Dela gärna vår kamp!
Scroll to Top