Minnesgåva

När du mist en anhörig eller bekant kan du hylla minnet av denna person med ett fint gåvobevis, där din gåva också går till ett viktigt arbete för en hållbar och rättvis värld.
Jordens Vänner har 90-konto, vilket betyder att vår verksamhet granskas av Svenska Insamlingskontroll och att dina gåvor garanterat används till rätt ändamål. Du väljer själv om pengarna ska gå till hela Jordens Vänners verksamhet eller specifikt till skydd av regnskog och ursprungsfolkens rättigheter i Latinamerika.
För gåvobevis som skickas med vanlig post, behöver vi din beställning minst tre dagar innan leverans.

Tack för att du stödjer Jordens Vänner!

Vi har för närvarande tekniska störningar när det gäller distributionen av digitala gåvobevis. Vill du beställa ett digitalt gåvobevis kontakta kansliet på adressen order@jordensvänner.se så hjälper vi dig. Att beställa ett gåvobevis på papper fungerar som det ska. Vi ber om ursäkt för detta.

 

GDPR och policy för hantering av personuppgifter
De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för miljö och solidaritet. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga policyn: Policy Hantering av personuppgifter.

Scroll to Top