Skänk en gåva som betyder mycket!

gavobevis16Lagom till jul har vi tagit fram nya gåvobevis! Dessa måste beställas, du kan ännu inte få dem automatiskt via mail.
Ange också om du vill ha dem med e-post eller i kuvert. Hem till dig eller till den som du vill uppvakta. För gåvobevis som skickas med vanlig post, behöver vi din beställning minst tre dagar innan leverans, för e-post dagen innan.
Om du vill att vi trycker en hälsning på ditt kort, skriv den i kommentarsfältet i kassan i webshopen. Annars får du ett tomt kort som du kan fylla i själv.
Beställ gåvobeviset “Bananträd” här för 200 kr
Beställ gåvobeviset “Fjäder” här för 350 kr
Beställ gåvobeviset “Barn i träd” här för 500 kr
Vill du skänka en större gåva?
Om du vill ha gåvobevis för andra belopp, beställ via epost eller telefon. Du kanske har gjort en egen insamling eller vill skänka mer än våra förvalda summor.
Vid gåvor över 2000 kronor, får du ditt hemskickade gåvobevis inramat utan extra kostnad.
Kontakta oss på: 031-121808 eller order@jordensvanner.se
Allt Jordens Vänners arbete för en hållbar och rättvis värld möjliggörs genom gåvor. Jordens Vänner har 90-konto, vilket betyder att vår verksamhet granskas av Svenska Insamlingskontroll och att dina gåvor garanterat används till rätt ändamål. Du väljer själv om pengarna ska gå till hela Jordens Vänners verksamhet eller specifikt till skydd av regnskog och ursprungsfolkens rättigheter i Latinamerika.
Här kan du se större bilder på gåvobevisen:

 

Scroll to Top