Tack alla ni som adopterat regnskog! Fortsätt!

Regnskogsgruppen har ordet, och vill tacka alla er som adopterat regnskog och samtidigt uppmana er att fortsätta!
 

Ert bidrag har bidragit till årets resultat: Skövlingen i Amazonas minskade med hela 27 %  från förra året. Mycket tack vare organisationer för urfolk vi samarbetar med. De har lyckats påverka regeringen genom att tillfälligt stoppa destruktiva projekt och de har även bidragit till ihärdiga satellitövervakningar för att upptäcka inkräktare. Dessutom har det visat sig att företag under det sista året inte längre är så villiga att förknippas med regnskogskövling och klimatförändringar.
En seger alltså för Dig, Jordens Vänner och våra samarbetsorganisationer i Brasilien men även Ecuador. Fantastiska siffror – som redan nästa år kan vara motsatta….
Så fortsätt bidra med en Regnskogsadoption inför Jul kära vänner. En av de smartaste investeringarna för din framtid!
https://jordensvanner-se.loopiasecure.com/insamling/adoptera-regnskog.php
 

 

Oroväckande är bland annat att Brasilien planerar nya väg och dammbyggen, samt nya lagar för att locka företag – vilket ger förödande konsekvenser om de genomdrivs. Ecuador planerar nya pipelines för olja genom ekologiskt högkänsliga områden. Nya utmaningar alltså för våra samarbetsorganisationer i Brasilien och Ecuador som sedan 20 år arbetar för skogen och urfolkens rättigheter.
Så fortsätt bidra med en Regnskogsadoption inför Jul kära vänner. En av de smartaste investeringarna för din framtid!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top