Tips inför Alla hjärtans dag!

AltropicoDen 14 februari är det Alla hjärtans dag – gläd då dina nära och kära med ett gåvobevis från Jordens Vänner. Genom denna gåva visar du inte bara omtanke med dina närmaste utan även med Awa folket.
Awa folket lever vid gränsen mellan Colombia och Ecuador och har drabbats hårt av den pågående väpnade konflikten i Colombia. Jordens Vänners samarbetsorganisation Altropico ger stöd och bistånd till Awafolket och organiserar bilaterala möten mellan Awafolken i Colombia och Ecuador. Detta för att stärka samarbetet mellan folken och öka stödet till byarna i konfliktzonen.
Genom Altropicos arbete kan Awa folket få hållbara försörjningsmöjligheter och deras land skyddas från de som vill skövla regnskogen. Regnskogen i området har utsatts för en intensiv skövling och de områden där Altropico arbetar är i många fall de enda där regnskog finns bevarad i större skala omgivna av avverkningsytor.
Genom din gåva stödjer du Altropicos arbete. Detta samtidigt som du stödjer Jordens Vänners övriga arbete för att skydda regnskog och kämpa för ursprungsfolks och lokalsamhällens rättigheter i Latinamerika. På vår hemsida kan du välja bland flera fina motiv och utforma din egen hälsning som skrivs på beviset. Din gåva skickas sedan hem till dig eller direkt till den du vill uppmärksamma.
Beställ gåvobevis via denna länk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top