Utskotts- och arbetsgruppsmöte söndag den 16 oktober i Stockholm

Lördag den 15 oktober är det dags igen för Inspiration Världen (www.inspirationvarlden.org), återigen på ABF huset i Stockholm. Jordens Vänner deltar med en workshop, och ett av huvudtemana för eventet är klimaträttvisa. Dagen efter, söndag den 16 oktober, ordnar vi ett möte för utskott och arbetsgrupper i Jordens Vänner som har anknytning till naturresurser och/eller Latinamerika. Läs mer nedan om hur man anmäler sig.
En del av söndagsmötet är ihop med Latinamerikagrupperna, den organisationen vi samarbetar med i ett EU projekt kring naturresurser och klimat.
Tanken med mötet är att vi utifrån temat naturresurser informerar om våra gruppers arbete och pratar om vad vi kan göra gemensamt. Viktiga frågor i sammanhanget är t ex skog, mat, biobränsle, djurindustri, klimat. Många av våra utskott och arbetsgrupper jobbar med dessa frågor på olika sätt; Men samordningen kan alltid förbättras. Är du inte aktiv i ett utskott eller arbetsgrupp men är intresserad av att höra mer om vad de gör är du mycket välkommen!
Anmälan
Anmäl dig till ellie.cijvat@mjv.se, senast den 13 oktober, så att vi kan planera mat och fika.
Ressersättning
Möjlighet till reseersättning finns; Boka biljetter senast den 25 september. Högsta ersättningsnivå är 1500 kr.  Ersättningsnivån beror på hur många som vill ha reseersättning. Anmäl att du vill ha ersättning, och hur mycket din resa kostar, senast den 25 september till ellie.cijvat@mjv.se
Preliminärt program 16 oktober
* kl 9 – 10 Välkommen, frukost, vad kommer vi göra under dagen
* kl 10 – 12 Gemensamt seminarium med Latinamerikagrupperna – ursprungsfolksrepresentanter om naturresurser och klimaträttvisa
* kl 12 – 13 Gemensam lunch
* kl 13 – 15.30 Jordens Vänners utskott och arbetsgrupper
* kl 15.30 – 16 Avslutning, utvärdering, hur går vi vidare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top