Välkommen på Jordens Vänners årliga framtidskonferens den 11-12 februari i Göteborg

Är du aktiv eller vill bli det? Välkommen på Jordens Vänners framtidskonferens på vårt kansli i Göteborg. För snart ett år sedan sågs vi i Skövde för att diskutera Jordens Vänners framtidsplaner 2011. Sedan dess har mycket hänt i föreningen; vi har ordnat ett stort sommarläger för klimaträttvisa, samlats runt tågupproret och upprört Maud Olofsson genom att tilldela henne Greenwashpriset.
Även 2012 kommer det att hända många spännande saker i föreningen. För att tillsammans sparka igång året och diskutera de kommande aktiviteterna bjuder vi in dig till årets Framtidskonferens helgen den 11-12 februari på vårt nya kansli i Göteborg.
Ett utmärkt tillfälle för dig som länge varit aktiv, samt/och för dig som nu vill engagera dig, att mötas och dela tankar kring vad Jordens Vänner ska göra 2012!
 
Praktiska detaljer
Sista anmälningsdatum: 7 februari 2012 till sofia.hedstrom(a)jordensvanner.se
Plats: Jordens Vänners kansli, Jungmansgatan 37, Göteborg
Tid: Framtidskonferensen startar 9.30 på lördag med frukost, och slutar 15.00 på söndagen
Konferensen är gratis, frukost och lunch ingår både lördag och söndag, middag på lördag samt boende står deltagare själv för, reseersättning utgår, hur mycket beror på hur många som söker.
Förslag på övernattningsmöjlighet: Slottsskogens vandrarhem, från 225:-/natt i flerbäddsrum, http://www.sov.nu/, STF Vandrarhem Stigbergsliden, från 210:-/natt i flerbäddsrum, http://www.hostel-gothenburg.com/
För mer information ring 031-12 80 42 eller skicka ett mail till maria.johansson@jordensvanner.se eller sofia.hedstrom@jordensvanner.se
 
Se Program för Framtidskonferensen 2012 här!
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top