Vikariat: projektkoordinator 50-100 %

Jordens Vänner utlyser ett vikariat som projektkoordinator under tiden från den 15 oktober till årets slut. Varierande tjänstgöringsgrad 50-100 %.
Som projektkoordinator har du övergripande ansvar för samtliga projekt och bidrar till ansökningar, projektledning, genomförande samt redovisning. Du har regelbunden kontakt med projektledare, bidragsgivare, kanslichef och styrelsekontakt för avstämning av befintliga projekt och samråd inför kommande ansökningar. Samt löpande kontakt med samarbetspartners i Sverige och utomlands, där ansvariga i vårt nätverk Friends of the Earth Europe och Friends of the  International ingår, framför allt i kampanj- och projektärenden. Huvudsaklig administrativ resurs för samtliga projekt i samband med ansökan, genomförande och redovisning av projekt.
Vem är du?
Du är van att samordna olika aktiviteter parallellt och håller en hög administrativ nivå. Du har erfarenhet av projektansökningar, projektledning och redovisning. Det är en fördel om du har arbetat i och/eller drivit projekt i en idéburen organisation. Du har erfarenhet och förståelse för vad det innebär att arbeta med ideellt engagerade. Datavana liksom goda kunskaper i engelska är grundläggande.  Engagemang och kunskap inom miljö- och samhällsfrågor värderas högt. Vi ser gärna att du känner till Jordens Vänners arbete sedan tidigare.
Rätt person är utåtriktad, driven, har lätt för att skapa goda relationer och kan hantera stress. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. I arbetet kommer du både att arbeta i grupp, men även självständigt, vilket lägger stora krav på att du är strukturerad och kan hantera att ett stort eget ansvar. Du kommer att ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Detta innebär även att delta på möten på kvällar och helger – det är därför viktigt att du är flexibel kring så väl arbetsuppgifter som arbetstider. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 26 september, 2013. Tillträde snarast, eller senast den 15 oktober, 2013. Tjänstgöringsgraden är 50-100%. Projekttjänsten är allmän visstidsanställning och sträcker sig från den 15 oktober till den 31 december, 2013. Jordens Vänner tillämpar likalön som för heltid är 26 000 kr/mån. Vid frågor kontakta projektkoordinator Sofia Hedström på e-post sofia.hedstrom@jordensvanner.se Vid arbetsledarrelaterade frågor, kontakta kanslichef Patrik Bennet på e-post patrik.bennet@jordensvanner.se  Maila din ansökan senast 26 september, 2013 till jobb@jordensvanner.se , märkt ”Vikariat”.
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top