Vill du vara med och sprida medvetenhet kring Greenwash?

 
Miljöargument blir allt vanligare i reklam – men är allting så miljövänlig och ”grönt” som företagen påstår? Allt fler konsumenter vill ta ansvar för miljön. Vi vill handla ekologiskt, klimatsmart och miljövänligt. Allt fler vill dessutom konsumera rättvist, utan barnarbete och till löner som går att leva på för dem som tillverkar varorna.
 
Många människor upplever det som svårt att orientera sig bland alla märkningar. Vill du göra det lättare för människor att göra miljömedvetna konsumtionsval, kritiskt kunniga när det gäller grönmålning i reklamkampanjer och agera genom att göra anmälningar till konsumentverket? Då ska du bli Jordens Vänners Greenwash informatör.
Du kommer ingå i en grupp av informatörer som är ute och engagerar människor på bland annat skolor och som också träffas för utbildning och utbyte av erfarenheter.
Vi vill ha in din intresseanmälan senast den 30:e september – uppge namn, kontaktuppgifter, intresse och erfarenhet av att tala inför grupper samt konsumtionsfrågor och företagsansvar. Skicka den till anna.danielsson@jordensvanner.se eller sofia.hedstrom@jordensvanner.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top