/Kalender
Klimatfestivalen
11
aug
Klimatfestivalen
Klimatfestivalen är tillbaka! 9-13 augusti är det äntligen dags för Sommarforum och Klimatfestivalen - den perfekta samlingsplatsen för att diskutera miljö-, klimat- och rättvisefrågor i Sverige .På Färnebo folkhögskola vid Dalälven kommer vi bo och äta tillsammans, dela erfarenheter och verka för en stark gemenskap.

Var: Färnebo Folkhögskola, Österfärnebo
Datum: 9-13 augusti (möjligt att vara med enbart 11-13)
Arrangör: Jordens Vänner tillsammans med Färnebo Folkhögskola och Ta tillbaka framtiden

Årets teman:

  • Tillsammans för klimaträttvisa – strategi och samarbete i den breda klimatrörelsen
  • Motstånd mot företagsmakt och greenwash

Har du frågor? Kontakta oss på festival@jordensvanner.se

Oavsett om du kan delta hela veckan eller bara en del, kommer du att vara en del av en fantastisk upplevelse. Det fullspäckade programmet pågår från den 9:e till den 13:e augusti och erbjuder en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper, engagera dig i strategier för klimatrörelsen och ta del av inspirerande musik- och kulturinslag. Vi kommer också diskutera frågor som rör företagsmakt, greenwashing och mycket annat.

Eventet äger rum på Färnebo Folkhögskola vid Dalälven där vi bor och äter tillsammans. 

Vi delar rum på folkhögskolan och alla måltider är veganska, några med en vegetarisk variant. Det är viktigt för oss att skapa en gemenskap där vi kan dela erfarenheter och diskutera lösningar för att bekämpa klimatkrisen. Därför behöver vi allas hjälp med praktiska uppgifter som att förbereda salar, ordna fikapauser och fixa kaffe. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Om du vill delta under alla dagar (9-13 augusti) kostar det 1200 kr, och om du bara vill vara med under festivalen (11-13 augusti) kostar det 600 kr. Detta inkluderar lunch, middag och boende i delat rum. 900 kr respektive 450 kr för den som tältar (obs: begränsat antal tältplatser).  Vi vill också tipsa om att Jordens Vänner sponsrar resa, boende och mat för de 25 först anmälda som är eller blir medlemmar. 

Bli medlem här för att dra nytta av sponsringen.

Ansökan är öppen fram till och med den 13 juli, passa på att ansöka och bjud gärna med en vän också! 

Anmälan är bindande

Vi förstår att det kan uppstå oförutsedda omständigheter. Om du har anmält dig men inte kan delta, måste du meddela oss senast den 1 augusti.  Annars kommer vi tyvärr att behöva debitera dig för boendekostnaden. Självklart görs undantag för sjukdom, men vi ber dig att meddela oss så snart som möjligt.