/Kalender
Höstmöte: systemförändring, företagsmakt och aktivism
4
nov
Höstmöte: systemförändring, företagsmakt och aktivism
Den 4-5 november tar vårt årliga höstmöte plats på Jordens Vänners kansli i Göteborg. Träffen är ett tillfälle för oss från olika delar av landet att mötas och tillsammans lära oss mer om klimaträttvisekamp. I år har mötet tema företagsmakt.

Var: Kansliet, Gyllenkrooksgatan 10B, Göteborg
Datum: 4-5 november
Tid: Exakt tid kommer
Arrangör: Jordens Vänner

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny medlem och vill lära dig mer om organisationen såväl som för dig som varit med länge. Programmet kommer att innehålla föreläsningar, workshops, filmvisning och socialt häng. 

Besök från Ecuador. Från kansliets håll arbetar vi hårt för att våra vänner från UDAPT i Ecuador ska få visum för att kunna ta sig till Sverige och delta under helgen. Är inte detta möjligt kommer vi få träffa någon av våra partners digitalt.

Vi samskapar programmet! Vad vill just du att helgen ska innehålla? Skulle du eller någon du känner vilja hålla i en programpunkt? Eller finns det något särskilt spännande som du vill diskutera  eller höra mer om? Skriv gärna till oss på kansliet så skapar vi en spännande, lärorik och rolig helg tillsammans! 

Skicka ett mail till jacob@jordensvanner. se om du har idéer eller vill veta mer. 

Mer information kommer inom kort!